Onsdag ju!

Tjenare!
Jag hann verkligen inte skriva igår för det var saker att göra hela tiden. Idag liksom fredag (om man inte räknar med de flesta helgerna helgerna) är mina "lediga" dagar, då jag inte har någon aktivitet. Men onsdagar och fredagar går åt till att göra läxor så jag har inte så mycket fritid annat än på helgerna..
Idag har jag som vanligt varigt i skolan, kommit hem, gjort läxor..aa ni fattar nog vad jag menar :)
Just nu sitter jag och redigerar bilder, jag har inte så mycket annat för mig så.. Sen är jag grymt godissugen.. Det skulle vara riktigt gott, haha!
Igår var det ju träning, och duktig som jag är så har jag ramlat på höften så det gör ont när jag går -.-' För er som känner mig bra vet att jag redan för kanske 9 månader sedan ramlade i ett hopp (på isen) och gjorde illa höften, då mitt muskelfäste i min vänstrahöft spräcktes. Nu har den blivigt bra igen men så igår så ramlade jag.. och vad gör jag? Jo jag ramalr på min högra höft.. Så nu gör den ont. Jag tror inte att jag har spräckt muskeln som förrut men det gör ont när jag går... Bra Moa! Men men, har jag voltaren gel på så kommer det mog att bli bra snart, hoppas jag!


Bye Bye ♥

Stallet snart!...

...eller ja, om en timme alltså :)
♥ ◊ ♥ ◊ ♥
Jag sitter och äter mellis just nu, för jag kom hem för typ en halvtimme sedan, duktig som jag är har jkag tappat bort min nyckel (vilket iochförsig inte är så ovanligt, men ändå..), så mamma fick komma och låsa upp till mig. Idag var det skola ju, det var väl som vanligt ungefär. Vi fick en matteläxa och nån grej i engelskan.. Vilket påminner mig om att jag ska göra matten nu näe jag har skrivit klart. Har inget att skriva som är sådär speciellt men jag skriver väl om jag hinner ikväll

Jag orkar inte ta en bild men kameran och sen ladda in den osv. Så det får bli en enkel bild tagen med webcam..

Grått linne-Present | Svart linne-H&M | Jeans-H&M | Klocka-o.n.e

Lunch!

Hejsan. Blev inga fler inlägg igår, sorry..
Jag och Jossan sitter och äter lunch -pizza. Det är riktigt gott, haha!
Jossan ska snart sticka, undrar vad man ska göra då?
Hade 2 och en halv timmas träning idag, jag var ju grymt trött..
Jossan har filmat och fottat jätte mycket under träningarna, hihi!
Aja, nu ska jag följa med Jossan till bussen :)

Bye Bye ♥

Du finns i mina tankar, alltid

Jag är hungrig..

Godmorgon solstrålar! (hos mig är det sol iallafall)
Jag gick och la mig ganska (eller velidigt..) sent igår kväll men ändå vaknar jag vid 8-tiden. Som ni kanske förstår har jag varigt vaken ett tag nu alltså :)
Jossan ligger och sover men jag ska väl väcka henne snart anntar jag.. Idag ska Jossan följa med mig på träningen, så jag vet inte. Antingen tar vi tåget till S-tälje, eller så skjutsar mamma oss. Vi får se hur det blir liksom ;)
Jahopp då ska man fixa lite andra grejer så det kommer kanske ett inlägg till idag och sen ett ikväll också :)

Ha det grymt!

Bye Bye ♥

Godnatt

Jossan ligger och halvsover i min säng, haha och vi kom hem för kanske en timme sen, efter att ha vart med några grabbar. Det var roligt?
Men jag orkar inte skriva om vad jag har gjort nu men, iallafall :)
Nu sitter vi och snackar med Hannes och David, haha såå flumm..
Men nu ska jag sova eller nåt annat roligt, hoppas jag.? Förlåt om jag verkar vara helt flumm, eller nåt sånt men jag är jätte trött så..

Bye Bye ♥

Förlåt!

Du är så grymt söt :*
Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte skrev något igår!
Jag kom hem igår efter träningen (som gick sådär) och var jätte trött. Så jag duschade, åt och när jag gick in på facebook så påminde min kompis Matilda (tack Matilda!) mig om att vi hade en redovisning att skriva tills Fredagen -idag alltså-. Så jag sätter mig och hysteriskt letar efter saker att skriva om. Jag skulle skriva om juveler (ädelstenar) i amerika.. Inte det lättaste att skriva om kanske? Så där satt jag till ca 22.30 (?) och skrev. Ändå kunnde jag bara skriva nästan ett A4-papper, det fanns ingen information om det!!

(bild från skolavslutningen)
Men nu till idag;
Skola idag alltså, inte så mycket att berätta. Vi hade först geografi och sist hade vi dubbellektion i gymnastik. Och eftersom att vår lärare fullkomligt älskar att fiska (vilket många i min klass också gör), så gissa vad vi gjorde -vi fiskade. FATTA VAD TRÅKIGT! Det är typ djurplågeri enligt mig.. Men iallafall så fiskade jag lite, för att göra vår lärare lite glad, haha ^^ Fast jag slängde i de flesta fiskarna jag fick. Och någon fisk fick en kompis.
Imorgon är det träning, eller först är det föreldramöte klockan 14-15, sen börjar min träning klockan..16? och hållar på till 18.50 tror jag :) Sen där på kvällen kommer Jossan till mig. Då hon ska sova hos mig och sen följa med mig till träningen på söndag, det ska bli jätte kul!
 Och nu vill inte blogg.se lägga upp bilder så bilder på mig kommer snart, hoppas jag

Bye Bye ♥

Pysen

Här kommer bilder på min ursöta katt Pysen. Som jag har tagit idag :)




Dagens outfit:
Linne-H&M | Jeans-H&M | Skor (syns inte på bilden)-Vita converse

Skoldag..

Första dagen i skolan, check! Haha ^^
Ja, jag började dagen med att försova mig..Lyckat Moa.. iaf så gjorde jag iordning mig rekord snabbt (på 10 minuter) och kom iväg till skolan kl 07.55. Jag har inget speciellt att berätta om skolan, det var väl som vanligt haha!
Nee, det här går inte. Jag kommer inte ihåg någonting att skriva om.. Men jag kanske kommer tillbaka ikväll och skriver något mer läsbart hoppas jag. Men nu ska jag äta.

Super låg uppdatering

Men gud! Jag har inte uppdaterat på ett dygn typ! Fyskäms Moa..
Alltså, jag hann inte igår kväll för jag var hemma från stallet klockan nio och sen skulle jag duscha och äte middag, om man nu kan kalla det för det xd
Imorse hann jag inte heller för att jag skulle till skolan.. Det kommer antagligen inte bli något inlägg på morgonen då jag ska till skolan klockan 07.50 :/ Och jag orkar inte gå upp så tidigt, hihi ^^
Men nu till idag. Jag hade först upprop i skolan och det är inget speciellt med det, men egentiligen skulle jag komma hem från skolan typ 12? Men eftersom att jag var med Amanda och Viktor så kom jag hem typ klockan två. Och tåget gick klockan 15.22 så det var ingen idé att sätta mig och blogga :) Träningen gick bra, vi hoppade mest och lite steg :)
-Bild från när jag och Jojjo fottade-


Bye Bye ♥

Stallet snart


God eftermiddag, haha!
Idag blev det inget inlägg på morgonen för jag, mamma och lillasyster åkte till Nyköping och handlade lite :)
Jag köpte inget speciellt utan det var mest saker till lillasyster, hihi!
Jag ska till stallet om cirka en timme, då jag och Moa ska rida lektion ^^ Jag kommer anntagligen rida skäcken jag red förra gången, men nu kommer det bli en gång i veckan -på Måndagar. Jag vill egentligen rida fler gånger i veckan men det hinner jag inte just nu..
Imorgon börjar skolan, fast den börjar ju typ 10.00 och sen är det typ picnik och sen går man hem så första "riktiga" skoldagen blir ju på Onsdag :)
Hos mig regnar det just nu så jag är inte speciellt rid-sugen nu, haha!


Bye Bye ♥

Hemma!

Hej hej!
Då är jag hemma då. Jag har fått så himmla ont i varenda muskel jag har (=träningsvärk)!! Jag kan typ inte böja på benen, haha!
Vi gjorde en massa roliga saker på lägret. T.ex. Danser (både på isen och på marken), sånger och GARVA! Jag orkar inte skriva om allt men på Fredagen hade vi ett ispass, på kvällen när vi kom. På Lördagen hade vi tre ispass, där alla var en och en halv timme tror jag. Men då hade vi också styrka, kondition och sånt också. Och idag hade vi två ispass. Fast det sista var mest lekar och sånt med de "små" tjejerna :)
Idag när jag kom hem och hade packat upp gick jag och Moa och handlade godis (!!), sen flumade vi med  Matilda hemma hos dom också ;)  Sen kom Jojjo hem från stallet och då gick vi fyra till åsbacka.
Hahaha, det var helt galet roligt! :D
Jaha, vad ska jag göra imorgon då? Jo, jag ska ju först åka med mamma till Nyköping och sen vara i stallet klockan fem? Aja, vet inte riktigt ännu..
Ja, sen börjar skolan på Tisdag också..
Men nu ska jag fixa lite innan jag går och sover ^^

Bye Bye ♥ 

Godmorgon

Idag ska jag ju på läger men jag åker klockan 17.00 men innan det ska jag åka iväg en stund vid 14.00 tror jag. Men det här blir nog det sista inlägget innan lägret för jag tror inte att jag hinner med mer idag.
Jag åt frukort alldeles nyss och nu sitter jag alltså framför datan. Hmm, jag håller på att ladda över musik till mobilen så jag har ganska tråkigt..
Det blir svårt att lägga upp en blid på min outfit idag eftersom att jag kommer ha flera olika outfitar idag.
Hmm, har ni något förslag om vad jag kan skriva om? Mitt huvud är helt tomt, haha ^^

Men nu ska jag packa klart till lägret och sånt. Men jag vet inte, kanske om jag hinner så kan jag skriva ett sista inlägg innan vi åker :)

Bye Bye ♥


Det fick bli en lite vårbild eftersom att jag älskar våren, bilden har jag även själv fottat.

Träning

Nu är jag hemma. Eller jag har varigt hemma i kanske en timme nu :)
Skriver bara lite snabbt nu för att jag är så himmla trött.
Träningen gick väl sådär kan jag säga, eller jag kände mig ofokeserad. Och har en anledning till det också, fast den är hemlig :3
Imorgon ska jag på konståkningsläger här i Gnesta. Det är bara i 3 dagar (fredag-söndag), så ingen uppdaterning kommer ske under fredag kväll-söndag morgon. Men på söndag kväll kommer jag väl berätta om allt som hänt såklart!
Har egentligen inte så mer att säga, så nu ska jag kolla på Johan Falk :)

Jag säger det nu med engång;
Godnatt och sov gott!

 

Bye Bye ♥

Godmorgon

Har precis ätit frukost -två rostade mackor och ett glas o'boy. Jag vaknade för kanske två och en halv timme sen av att katten hoppar på mig.. Tack så mycket för det..
Idag ska jag iallafall träna så jag och Moa tar tåget till södertelje någongång på eftermidagen :)
Idag är faktiskt på ett riktigt städhumör idag så jag ska nog städa mitt rum idag, haha.
Har egentligen ingenting mer att skriva så..
♥ Bye Bye ♥

*Rubrik*

Jaha, då har man kommit hem från stallet, duschat och ätit middag.
Jag red en ur gullig ponny (häst?) som jag antagligen kommer börja rida på lektionenrna framöver. Han är verkligen jätte mysig att rida, bara lite (ganska) stark i galoppen :) Men det är ju kul med en utmaning också!
Mamma har gått på möte så just nu är jag och syster hemma själva, men så fort mamma kommer hem ska jag och söta Moa gå och handla GODIS! Ja, jag vet det är bara Onsdag men det är ju så gott :) Vilken är eran favorit godis? Mina är nog Center eller Gaischa (stavning?).

Ungefär såhär ligger min katt just nu och halvsover. Fast bilden är tagen en annan dag ;)



Nu ska jag fixa håret och sminka mig lite så jag och Moa kan sticka och handla så fort mamma kommer hem ;)

Bye Bye !  

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då har man en ny blogg då. Förut hade jag en blogg med min kompis men hon orkade inte lägre så nu har jag en själv. Här kommer lite fakta om mig, haha.
Jag heter Moa men kallas alltså för Mjou. Därav kom jag på namnet Mjouzen, haha! Jag är 13 år men fyller 14 i november. Jag åker konståking och rider på fritiden och nu har precis konståkningen kommit igång igen efter sommarlovet så det är riktigt kul! :) Jag rider på ett stall här i Gnesta, jag kan inte lämna ut information om det mer än så. Dit ska jag faktiskt idag. Lite senare på eftermiddagen med en kompis.
Snart när pappa vaknar ska jag och han ut och springa. Det ska bli kul :)
Skriver mer ikväll

♥ Bye Bye ♥

(Alla ser inte ut som supermodeller när dom vaknar, faktiskt)