Heeeej bloggish!

Måste blogga lite snabbt från telefonen, jag står inte ut längre -måste blogga! Harsaknat det så. Sitter i bilen nu. Vår båt går 01.10 tror jag så det är ett tag kvar... Lägret har varit super! Lärt mig massa och fått nya vänner! Imorgon kommer bilder från innan vi åkte och några från idag :) Det blir bra. Ha det bra, kram M

Shopping

hejj, har precis betällt hem lite saker ifrån H&M och Ginatricot.muuumms, längtar tills allting kommer :D
köpte bara saker från rean haha, äsch då. mer för pengarna liksom :3
väntar på ett samtal ang sommarjobb, eller det kommer komma någon gång under dagen så ja..
annars då? inget speciellt, kanske ska städa lite, eller iaf städa mammas bil så jag får lite mer pengar.
haha, ja hejdå :p
kram Jossan♥
 

Jag älskar dig min finaste

Idag, idag är det exakt 1år sedan jag träffade Moa, alltså är det vår 1årsdag idag. Min finaste, bästaste. Du är underbar Moa, hoppas du ser det här, det här året med dig har vart, underbart. Du finns alltid för mig och stöttar mig i alla lägen, precis som jag för dig. Mozz, jag älskar dig min finaste. Minnerna under det här året är så jävla bra och oförglömliga. Stockholmsresan hos din bror, när vi var på Grönan, Skansen, kollade på bio, shoppade. ååh, bebi. Jozz älskar sin Mozz. (har ingen bild eftersom jag bloggar från min mammas telefon) Kram Jossan<3g

Sanningar

  • Jag skulle inte klara en dag utan min älskade mat♥

  • Jag är 173cm lång♥

  • Jag älskar hästar och rider på fritiden♥

  • Jag suger på att blogga♥

  • Jag vet inte om jag har en riktigt "bästavän"♥

  • Jag är oftast osäker♥

  • Jag ställer för höga krav på mig, blir jättelätt stressad osv♥

  • Jag gillar One Direction väldigt mycket♥

  • Min morbror gick bort 2006 :(♥

  • Jag suger på att komma på sanningar...♥

  • Jag saknar Moa, hoppas hon har det superbra♥

  • Imorgon har jag och Moa kännt varanda i 1år, alltså är det vår 1årsdag♥

  • Nu ska jag göra någonting annat, Kram Jossan♥

Fine.

 

Cinderella

hejj, kollar på kryssningar just nu.
tänkte åka med farmor och en kompis och allt funkar oså, eller jag och farmor ska dirkutera mer sen när hon kommer hem från jobbet.
fast vet inte vem jag ska ta med ännu^^
hähähä, så kan det gå..
men frågar väl någon när jag vet säkert att det går,
det var ju liksom kanpanjpris så varför inte passa på liksom?
vaknade runt 11 idag igen, Moa åker hem halv 3... å nei :(
har spenderat min tid med henne sedan fredags, kommer kännas tomt, men hon spenderar ju hela sommaren här så vi ses ju mer (y)
btw, så skaffade vi en blogg tsm idag, kika gärna in HÄÄÄÄR, HÄÄÄR och HÄÄÄR så kommer ni till den.
(TILLFÄLLIG DESIGN FRÅN DESIGNADINBLOGG.SE)
Puss♥

New Moon

hej, skulle bloggar tidigare idag men glömde faktiskt bort det helt... Men vid tre tiden idag kom Moa hem till mig och sen typ vid 16, 16.30 gick vi och åt pizza för jag var vrålhungrig, hähähä! efter det gick vi och köpte popcorn, läsk, BJ och hyrde film :3 världens pinsammaste sak hände, men det är bara se glad ut och hoppas att det glöms bort :$ aja iaf, Moa sover här och just nu kollar vi på New Moon och för ett tag sedan kollade vi på filmen vi hyrde men vi stängde av den för vi hängde inte med, äsch dä, inte tröga alls :') JAG OCH MOA ÄR YATZY-NÖRDAR, sä vi har spelat det typ 10 gånger? :F men nu ska jag fortsätta kolla på filmen så nu ska jag dra! kram Jossan<3

Ha det bra:*

Hejsan, som Moa skrev ska jag gästblogga, och skulle börjar idag, fast hon trodde igår... aja skitsamma!
Hoppas hon får det bra i alla fall & kommer sakna henne!♥

Min helg har varit super lyckad och har haft det såå grymt kul med min fina vän Moa Gamlin, vi har gjort typ allt...
Kubb, Vollyboll, Stövelkastning, åkt båt, åt vattenskoter, badat, kollat film, ätit massor med gosaker, o massa andra saker!
Alltså firade jag midsommar med henne och hennes släkt, senare under fredagen åkte vi ut till min familj som kampade på sjön och firade midsommar där, och idag kom jag hem ungefär vid 12 :)
vet inte hur ofta jag hinner blogga här för imorgon ska jag iväg till min Soulmate och stannar där till onsdag och på torsdag åker hon till Cypern :'( kommer sakna henne också....
jaja, kollar tv nu och ska fortsätta med det så vi hörs :p
Kram Jossan♥
 

Snabbinlägg

Hej, måste blogga jätte snabbt nu men jag vill bara säga förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har verkligen itne haft tiden. Nu om typ 5 min så åker jag till Sthlm och ska fira midsommar där och sen på lördag åker vi direkt därifrån till båten och till Gotland! Åker ju på konståkningsläger där ;) Jag kommer hem söndag morgon så jag har fixat en.....GÄSTBLOGGARE! Vem kan det vara..? Jo det är min vän Josefina (aka Jozz), hon börja bogga på lördag kväll :) Jag kanske gör något litet inlägg under veckan men inte verje dag eller så. Men nu måste jag gå, ha det så bra alla, GLAD MIDSOMMAR!

Hemma

Vaknade av att jag hade sjukt ont i nacken, och sen hade jag legat på armen så jag hade ingen känsel eller så i den. Det var super läskigt. Sen gick jag upp, då var klockan redan runt 11 så jag åt något "brunch" akigt och sen gjorde jag mig iordning. Vi skulle iväg på 50-års kalas idag, kom på att jag ville göra korkskruvar i håret så jag satte mig och gjorde det, tänkte att det bara skulle ta max en timme men sen när jag var klar var klockan redan 2, jag hade suttit där i över 2 timmar, det kändes bra. Haha. Sen åkte vi iaf, träffade hela släkten på mammas sida, himlar var jag har skrattat idag. Haha fick t.ex. reda på att mina 2 mostrar varit "kriminella"... HAHA, det var så jävla kul! Sen åkte pappa och jag hem, mamma och syster sover kvar uppe hos min bror. Som btw tog svart bälte i taekwondo idag. Vi har köpt lite godis och nu sitter pappa och kollar på film och jag sitter här forever alone på mitt rum. Imorgon ska jag städa mitt ru´m, det behövs. Kram

NY HEADER

Har satt in headern nu, så om ni inte ser den nya kan ni tycka på F5 ;) Btw, JAG HAR SOMMARLOV FÖR FAN! Jag är så lycklig nu! Det kommer bli så himla nice, ska åka på läger med bästa nästa vecka och sen blir det massa träning, sol och bad! Ska bli sååååå härligt!! Sen efter skolavslutningen så var det avslutning och jag kommer sakna alla så himla mycket :(
Men nu ska jag leva livet, jag ska seriöst sova.. Hej då snyggingar, jag har sommarlov.
image description

Sommarlov

Om ganska exakt fyra timmar har jag sommarlov, ska bli så sjukt skönt! Och sen åker vi till S-tälje för avslutning med bästa laget :D OCH SEN, missa inte att kika in ikväll, eftersom att det blir sommarlov nu sommer jag lägga upp en ny header. Det blir väl bra?! Har tröttnat på den som jag har nu.. Men aja, nu ska det duschas och fixas, kanske lägger upp en snabb outfit-bild, fast ni kommer se outfiten på headern så det kanske får bli hemligt tills dess. See ya!
 

Träning

Idag var det träning, det var awesome. Fast vi sprang bara och sen gjorde vi lite annat också men eftersom att det var sista träningen för sesongen så var det inte så jobbigt :) Men jag känner såhär i efterhand att jag skulle mått bra av lite styrka också. Har inte tränat på över en vecka så jag är såkallat "sprallig", typ rastlös, jag kommer typ ligga och ha damp-ryckningar sen -det blir så när jag inte tränar på länge.. Men i alla fall, det är skolavslutning imorgon! Helvete vad skönt det ska bli, jag är så otroligt skoltrött.. Sen är det avslutning på konståkningen imorgon också, jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Men nu små barn ska jag äta lite och sen kolla på tv, I think. See ya!

NYA HEADRAR

Jag har gjort en header till två personer, nämligen dessa: http://idaalmqvists.blogg.se & http://thefeliciajohansson.blogg.se :) Jag blev faktiskt rätt nöjd med dem :) Men nu är det bara en persons header som är kvar -MIN. Men den kommer, lagom till skolavslutningen skulle jag tro. Det blir en liten överaskning ;) Men kolla in tjejernas bloggar och kommentara vad ni tycker om dem. See ya!

Mini shopping

Åkte till Stockhoolm idag. Fixade en massa saker som behövde fixas och sen hann jag med lite shopping också :) Here is some pictures ;)
Vita låga converse, från Foot Locker


Donut och 2 ringar, från Gina & Glitter


Vit tröja, från H&M




Sry för att bilderna är lite dåliga med kameran höll på att dö så aa.. Och sen glömde jag att fota en regnjacka och strumporna men skitsamma. Bye!

Sommar känslor




Training ♥

Heyy kompizar :) How are you? Med mig är det bra, jättebra faktiskt! Vet inte vad det är för fel på mig.. Men i alla fall, idag var det träning. Och det var den näst sista innan vi har sommaruppehåll.. Rätt tråkigt faktiskt.. Och sen är det inte skolavslutning förren på Onsdag-kväll.. GE MIG SOMMAR, tack. Right now, sitter jag och gör ingenting. Jag pluggade både på bussen till träningen och sen i bilen hem, så mamma ka förhöra mig sen, snart. See ya!
p.s. ny design är på väg. och bild-saken fuckar upp sig så det här får bli ett inlägg utan bilder. men jag lovar ett inlägg med bilder imorgon ;) d.s

Venus passage!

Tur att det inte är skola imorgon  för ni har väl inte missat att i natt/morgonen imorgon är det venus passage! Det är när planeten Venus åker framför solen och så ser man en liten "prick" vid solen. Och detta syns alltså bäst vid soluppgången, vilket är vid typ 03:00, alltså i natt. Och ja ni.. Nästa gång detta händer är alltså om 105 år! Och eftersom att jag inte tänker bli runt 120 år så har jag alltså tänkt att kliva upp vid 3 och försöka se detta. Men det kan också vara så att man måste behöva ha speciella glasögon för solförmörkeler t.ex. Det är alltså inte alls säkert att man kommer se venus. Men tjaa, det är värt ett försök. Tycker jag. Men det var allt för mig, see ya!
Förra venus passagen år 2004

Jag är så himla glad!

Jag vet inte, förrut skrev jag ju att jag varit såkallat "deprimerad" under våren. Inte deprimerad som i att jag har skärt mig eller nått sånt. Bara att jag har hela tiden sagt "jag orkar inte!" till iprincip allting. Men nu idag har jag liksom kännt mig glad. Jag har gjort massa super saker idag, typ. Det känns som att allting håller på att vända nu, det är så skönt! Och sen idag var jag ju i stallet idag. DET GICK SÅ HÄÄR BRA! om vi nu struntar i alla gånger han bocka i galoppen.. ;) Sen hoppade jag också. Och det kanske låter lite konstigt att säga att jag hoppade om om det vore värdens grej. Men om man inte räknar med en liten tvling jag var med i i höstas så har jag inte hoppat på drygt ett år. Haha jag känner mig som världens nybörjare... Men aja, det gick super i alla fall :D Men nu måste jag plugga, see ya!

Det här med ideal...

Den andra juni, sommaren och skolavslutningar närmar sig med stora steg (även fast det inte märks på vädret..). Och det blir tydligare och tydligare hur viktigt det är för många tjejer (speciellt tjejer, killar också) hur viktigt det är att vara smal, brun, perfekt på alla sett och vis. Men kommer ni ihåg hur det var förr i tiden? Man skulle vara vit, blek och inte ha en gnutta färg någonstans -för då visade man att man inte var ute i solen och jobbade, att man var rik nog att ha "slavar" som gjorde det åt en. Man skulle vara tjock, fet, överviktigt -för då visade man att man hade råd att äta massor av mat. Medans de som inte hade råd att äta lika mycket var smala, skinn och ben iprincip.
Och sen, visst jag tycker att det är snyggt att vara brun, lagom brun dvs. Inte alls så att man har legat hela vintern i ett solarie och sen ligger ute och pressar varenda gång det är sol ute med massa slo olja insmetat på sig. Ta t.ex. H&M's reklam, hon på reklamen, hon är äckligt brun. Jag tycker att det är snyggt att vara smal, inte skinn och ben, utan smal som i att ha muskler.
Ja, det är min åsikt, vad tycker ni? Har jag fel? Har jag rätt?