Var det nån som sa....

VIDEOINLÄGG! Haha, jag är helt störd på videon.. Men aja, enjoy!

Nu var det snö igen då..

Härligt att vakna till en snövit värld. Kanske kommer ett videoinlägg senare, hihi :)



Ge mig sommar, tack.

Några bilder som jag tog för några dagar sen. Orkar inte redigera dom, tyckte att orginalen dög. Hoppas att ni gillar dom! :)


Barnvakt

Skola som vanligt. Sen var det tidigare träninging än vanligt så jag kom inte hem imellan utan vi tog ett tidigare tåg, därav kunde jag inte spela in en video när jag sjunger.. Det får bli imorgon ;) Hoppas jag i alla fall :P Träningen gick bra, det var himla kul! Som vanliga alltså:love: Efter träningen kom mamma och hämtade oss, sen är jag nu barnvakt åt lillasyster :) Sötnosen. Tittar på film men vi ska snart gå och lägga oss snart. Eller jag ska gå och lägga henne rättare sagt :) Hoppas att jag kan uppdatera lite senare med några bilder jag tog för några dagar sen,  kram.

Planerar en resa

Massa plugg nu. Inte okej, för jag orkar inte nu. Är fortfarande seg efter att jag var sjuk och sen blev det ju sommartid nu också.. Hmm, aja.
Håller på att planera en resa med familjen, fast vet inte riktigt när än. Antagligen i juni, precis innan skolavslutningen :) Vi får se hur det blir liksom..
Sen fick jag en fråga om jag kunde lägga upp en video när jag sjunger, och ja, det kan jag :) Men orkar inte nu, haha! Det får bli imorgon tror jag. Innan träningen. Låtförslag? Men nu ska jag duscha och fortsätta plugga.. Juste.. Kommer upp lite bilder sen ;) Kram

Tränat

Igår var det ju KM (klubbmästerskap), haha gick super dåligt men aa.. Fast jag ska inte klaga, har man vart borta från träningen i 2 veckor (snyft :() så kan man ju inte räkna med att allt går super. Ellerhur? Men ja ni.. AZUM att vara på isen igen i alla fall♥ Sen var det träning idag, gick helt okej ;) Yes... Men jag ska kanske plugga lite nu, om orkar. Annars struntar jag i det, jag pallar nog inte :) Haha! Men här får ni en bild från KM som en tog då :D Kraam:love:

My love.

Igår var dagen azum ;) Träffade Matilda och så, vi satt och snackade i solen och hade det himla mysigt, haha! Men det var inte det jag skulle snacka om nu.
Nu när våren (och sommaren?) kommer så är det ju äntligen dags att plocka fram shorts, sommar jackor och sommar skor :) Testade min shorts från förra året. Dom kommer från H&M ju.. Men aa här är dom i alla fall ;)


Sorry för att jag är sveriges blekaste människa...

Ingen

No traning for me.. Fan. Eller så kanske man inte får säga förresten. Aja, hostar som en liten idiot, så halstabletterna har varit min bästa vän idag♥ Sen är mina föreldrar himla irriterande, bara så att ni vet liksom. Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen, eller så går jag ut och går.. vi får se hur jag gör ;) Kraam

Nu kör vi!

Nej nu ska det bli andra bullar! Eller.. aa det ska inte bli några bullar alls faktiskt. Jag ska typ banta. MEN NEJ JAG SKA INTE BANTA, gå på nån konstig diet eller så. Typ äta nyttigare, bättre mat. Inte så mycket godis, bullar, kakor, läsk och annan skit. Men nu ska inte jag göra det här för att bli smalare, utan för att min kropp ska må bättre. Det här kommer bli awesome :D Men vad tycker ni?

Jag vill!

Ska äta lite nu, sen drar jag till träningen :) Ska bli wonderfult att få träffa alla grymma tjejer där. Jag har saknat dom så mycket! :D Men ska ju inte träna, utan bara titta.. Lite tråkigt men jag är ju inte helt frisk så jaa.. Var i skolan idag också, blää så mycket saker jag har att göra! Men tjaa, det var kul att träffa alla kompisar igen, hihi :) Vi gick på nån sång sak, och sen fick vi sluta. Vi skippade religionen och matten men det gjorde ju inte så mycket, haha! ;) Men ja, ja hoppas att ni har haft en bra dag en så länge och att eran dag fortsätter bra och att ni är glada och friska! :D Kraam

Våra minnen tillsammans

I sommar, vilka minnen det ska bli, ännu fler än från sommaren 2011, jag lovar.
Jag har inte träffat dig på mer än en vecka -så nu är jag typ död. Jag älskar dig min bästaste vän, obeskrivligt mycket ♥ Våra minnen tillsammans slår allt.

Tävling


Var med i "dagens blogg" hos http://sannalitens.se :D

Plugga

ok, let's go. ska plugga hela dagen nu.. massa engelska, prov, uppsats och sånt. Sen till stallet och ha teroi lite senare på kvällen ;) Uppdaterar senare, puss:love:

Stöldmärkt!

Snart frisk, vänta liiiite till nu bara..
Jo nu var det såhär att någon utav mina föreldrar hade varit och köpt chocklad. Himla gott. Och så ska jag öppna den då och på förpackningen sitter det en liten lapp som det står "tack för att du handlar hos oss! STÖLDMÄRKT!". Då blir jag faktiskt lite fundersam. Seriöst, måste dom sätta lappar på allt för att man inte ska sno?! Alltså det är bra av affären att göra det de måste för att folk inte ska sno men seriös? Aja, jag tyckte bara att det var lite, kul? Haha, nu har ni fått ta del av mina tankar.. :) Enligt mig är det hhelt onädigt att stjäla och sånt, och all sån brottslighet (t.ex. rån) :) Kraam


Idag

har varit död, även idag. Ingen träning imorgon och kanske ingen skola på Måndag. Det suger. Vet inte om jag kan träna på Tisdag heller. Hostar som en idiot så får liksom inte träna då. Men jag åker nog upp dit endå, måste lära mig program och sånt ju! Går nog och lägger mig tidigt idag, jag är super trött.. Kraam!
Rätt charmig ellerhur? ;)

Jag fick en fråga..

Och nu får du (/ni) ett svar.
Har du slutat att rida? För förut skrev du om det mycket mera och nu skirver du typ aldrig om det? :)
Okej, såhär ligger det till. Nu när jag har varit sjuk så har jag inte ridit och så.. Och sen vet jag inte, hästintresset. Det kanske inte räckar till typ. Fast jag vet inte, det kanske blir mera av det, jag kanske ska blrja ta hand om en 3 åring, bara kanske men endå :) Min ridlärare och mamma hade tydligen pratat om det senast.. Nej men jag ska bli duktigare på att skriva efter stallet också, för jag har inte slutat :D
Jag hoppas att detta var ett bra svar på frågan

Ingenting är säkert

Just nu vet jag inte alls. Vet inte om jag kommer kunna gå till skolan på måndag, vet inte om jag kommer kunna träna på Tisdag, vet inte hur det blir med KM på Lördag.. Jag vet ingenting. Eller jo, en sak. No traning tomorrow, fuck. Oj, kanske inte ska svära.. Haha!
Det är så kul, hela familjen i en säng ;) Typ, jag ligger med datorn på ena sidan sängen och mamma kollar på film med mini tven i andra. Mirra hoppar lite emellan oss och pappa är vår slav :) Eller asså både jag och mamma har feber och så.. :P Och förresten! tyck F5, har gjort några små ändingar :D Puss!

Dagen börjar gå mot sitt slut..

och jag ligger i sängen och hostar sönder, som vanligt nu mera. Sen har jag också -gud vet hur- lyckats "spräcka" ännu ett muskelfäste (senast var ju i höften i höstas, remember?). Men nu vid revbenen, typ vid sloeplexus ni vet? ;) Antagligen har jag hostat och hostat och nu är det trasigt :( Vet ni vad dom gör mot spräckna muskelfästen?! Justdet -nada, inget, nothing.. Kanske får man en övning som man ska göra men vad ska jag göra nu, när jag inte ens får träna? Blää på att vara sjuk.
Men till en annan sak, jag tänkte göra om kategorierna, har så himla många just nu så tar nog bort några och så.. Kraam!

Ja tack!

Tänkte bara tipsa om 2 sjukt snygga ringar från www.imbusy.se


Bild 1, mustasch-ringen är himla snygg, jag måste ha den. Punkt :D
Bild 2, kors-ringen känns nästan som ett måste i vår eller vad säger ni? ;)

Together

Godmorgon, god förmiddag, god eftermiddag! Och så var Torsdagen kommen. Träningsdag med andra ord ;) Men ne ne. Här ska inte tränas, inte alls..
Det blev ingen skola idag heller, kommer inte gå till skolan den här veckan, har fortfarande feber.. 38.5 senast :( Hostar som en gök. Fast gökar hostar föresten inte kanske så jag hostar som en Moa istället :) Visst låter det bra? I alla fall, jag tänkte fixa en header först, men sen har jag ingen bra idé än så det får vänta lite ;) Det blir en hemma dag med kanske lite filmtittande men jag ska bara slappa. Puss!

Dagens planer.


Det kommer inte bli en "intensiv" pluggning men jag känner att jag måste plugga lite nu när jag int var i skolan på 3 dagar.. Haha det där lät helt sjuk :P

En bra låt

  
Jag drar ut en stund, alltså ttyp ut på tomten (jultomten :D) en stund. Behöver frisk luft och sol. Har inte varit ute sen i lördags :( Hörs senare!:love:

Just nu.

Laddar in musik på iPoden, läser SOLO och hostar sönder mig. Hoppas att ni får en trevlig Tisdag, själv får man ju inte träna men jag mår faktisk lite bättre idag :D Har inte så hög feber (ligger runt 39.0) och är inte så allmänt död längre ;) Nu blir det bättre uppdatering igen! Sen funderade jag på en ny design, lite mer vårig då våren liksom är här nu och solen skiner.. Vi får se hur det blir.. Puss!

Förlåt för dålig uppdatering..

..men just nu orkar jag inte sitta vid datorn hela tiden nu när jag är sjuk, jag har så ont i huvet och så. Men i alla fall så sitter jag just nu och kollar på Top Model Sverige på datan och det ska jag väl fortsätta med nu, puss!

Jag orkar inte!

Jag tyckte att 38.9 var lite mesigt så nu har jag höjt nivån lite ;) Justdet höjt, febern ligger på 40.6 nu! :( Men jag kom på en sak som var posetiv med det här! Nu kan vi ju steka ägg på min panna! AWESOME! Men nu ska jag ligga här och gny lite till, puss! :)

Vilken himla otur man kan ha då..

Ibland undrar man ju verkligen.. Igår åkte vi till Stockholm, till den där affären "Stoff & Stil" och gissa vad!? Vi var där i 2 timmar, handlade tyg och sånt för närmare 2500:- Jag ska sy en byxdress och en klänning i världens lenaste tyg:love: Aja, sen åkte vi inte till min bror utan vi gick på bio istället ;) Den här filmen, min lillasyster var ju med så därav film valet, hehe ;) I alla fall så efter ungfär halva bion så blev jag trött, hängig, ont i huvet och hostade jätte mycket.. Och det blev bara värre och värre :( Påvägen hem vr jag typ död, grät av huvudvärk och trodde att jag skulle hosta upp mina lungor eller nått. Väl hemma var det dags för melodifestivalen, och jag kommer ihåg. Att jag var sjuk förra året när det var melodifestivalfinal också! Säg inte att det blir nån jevla tradition bara.. :/ Hoppas att ni är friska och glada! :D PUSS!

En bra idé vore...

..om ni tyrckte på F5, jag ändrat lite småsaker här och där. I menyn, kommentarsfältet osv! ;)
Jag ska fixa mig nu och så, sen så åker vi till Stockholm. Lägger kanske upp en bild på dagensoutfit också :D Hoppas att ni får en grym lördag, det ska jag ha!:love:

Godnatt

Duschade och så förut, frechade till mig med bodylotion och sånt :D Ligger och lyssnar på musik, men ska nog snart sova.. Puss!

10 saker....


Morgondagens planer

Imorgon blir det antagligen att åka upp till min bror och kolla på melodifestivalen hos dom :D Vem ska man rösta på då? Just nu står det mellan Loreen och Ulrik, I think.. ;) Men vi får se.. Innan det,eftersom att vi åker runt 12 så ska vi till en affär i Kungens Kurva. Det är nån ganska ny affär som heter "Stoff och Stil", där har dom massa tyger och sånt. I alla fall, för er som inte vet det, så älskar jag att sy. Och eftersom att jag har hört att det är himmla billigt där så kanske vi köper lite tyger och sånt, hur kul som hälst! Men vi får se om jag kanske bloggar imorgon på morgonen, om jag orkar och så.. Men nu ska jag plugga lite och sen tror jag det blir lite fredagsmys, jag menar det är ju ändå FREDAG :D Tagga helg nu då! Puss!

Ja tack!


"I'm professional"

Att du sa det betydde väldigt mycket för mig.

Sjukling

Gick lite mer än halva dagen i skolan, typ alla kemilektioner och svenska. Aa, sen drog jag, kom hem och gjorde massa läxor.. Aja, ont i halsen och i huvet.. Jag ska inte bli sjuk!! :( Blää. Hmm, ska försöka uppdatera sen och skriva nått lite mer läsvärt. Vi får se om jag lyckas ;) Ungefär ett år sen bilden togs, btw..

Duktig flicka.

Nu har jag varit duktig! ;) Ida frågade om jag ville göra en header och så till henne och ja.. KLICKA HÄR s ser ni resultatet! :D Är himmla nöjd faktiskt.. Puss!

Så är snön här, igen.

Trevligt trevligt. Snön är här igen. Jippi! Eller så kanske det var tvärt om..? Aja, skolan idag. Vi har haft kemi iprincip hela dagen. Grymt. Sen träslöjd, och sen slutade vi. Awesome :D Sen hem och käka, sen träning. Träningen gick bra, åkte program och gjorde program till km, som är i slutet av den här månaden ;) TAGGA! Aja, ska plugga lite nu, sen vänter sängen♥ BTW, IMORGON ÄR DET FREDAG! :D

Evan Lysacek

jag är lite död, bara lite
Typ världens bästa kille på konståkning. Och han ska komma till oss på en träning. Så himmla grymt. Jävligt coolt asså (ursäkta att jag svor ;))

               

Snabbmellis nu innan träningen

Sitter och äter nu, ska gå om typ 5 minuter. Möter Moa vid tåget och sen drar vi till S-tälje och tränar. Som vanligt ;) Måste fixa lite grejer och så nu inna jag går. Men skiriver mer om vad jag gjort sen när jag kommer hem! Bye!

På två röda

Den här dagen har gått så häär fort, seriöst. Känns som att det var typ en timme sen jag vaknade imorse. Men klockan är ju liksom snart 8..! Men annars d¨å, vad har jag hittat på idag. Jo, jag har varit i skolan, där har jag gjort lite olika saker. Syslöjd, samhälle  (vi har kriminologi nu :D), franska och annat sånt.. Sen efter skolan har jag vart hemma, pluggat inför provet och gjort lite engelska. Som vi för övrigt har prov i innan påsklovet.. Ha de gott, igelkott :D
Bebis♥

Livet är allt underbart.

Jag vet inte varför, har bara vart så himmla glad idag. Hela dagen :D Vaknade imorse -var super glad, gick upp fett tidigt och bara chilla. Var i skolan -glad hela tiden, var ju med alla grymma kompisar! Träningen -som nog var bäst utav allt, även fast det var jobbigt ;) Vi hade sånt här test på massa saker. Hur länge man kunde stå i plankan, göra armhävningar osv. :) Och sen också skulle vi mäta hur mycket vi hade kvar i splitt, spagat och "båten" Trallala! Hade bara 4,5 cm på splitten, så nästa gång vi mäter, då fan ska jag ner! :D Och hade 0 på allt annat då ;)

Hoppas att ni har haft en super dag! Jag väntar med spänning på var som kommer hända imorgon.. PUSS!

Snart ---> träning

Ska äta lite nu, sen till träningen! :) Är riktigt taggad, haha! Hoppas att ni har haft en bra dag i skolan, eller var ni nu har varit.. SOLEN SKINER och mitt humör är på topp! Haha :D Puss!

JAG BLIR SÅ HÄÄÄR GLAD!

Ni ska bara veta, att ni betyder så himmla mycket för mig alla läsare, ni som kommenterar osv! :D Jag blir så himmla glad när jag får kommentarer, ni gör min dag sötisar! :thumbup: Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni är glada, och att ni är det hela veckan och sen hela isst skulle det vara awesome! :D Krraaam!

Bästa sättet att avsluta dagen

Dagen har varit bra. Hade keramik på morgonen. Riktigt kul faktiskt ;) Sen engelska, svenska och sånt. Efter skolan var det ju ridning.. Fast jag red inte, eller ingen red tror jag. Vill inte gå in på detaljer men i alla fall blev det ingen ridning ;) Men det var riktigt kallt så när jag kom hem så satte jag på mig min One Piece och satte mig och plugade lite :) Har prov i slutet utav veckan, drogkunskap, mitt ämne verkligen.. Haha eller inte ;) Jaja, nu ska jag fortsätta dricka mitt snart kalla te och ladda ner lite musik till iPoden :) Visst är det interessant.. Pusss!

Vad är en bra ursäkt, egentligen..

Kom att tänka på en sak min engelskalärare sa idag, som var väldigt bra. För nu är det ju så, att inte alla utav mina klasskamrater gör läxorna, lämnar inte in de i tid osv. Fine, okej för mig. Dom drabbar ju bara sig själva men poängen med det här var att de alltid har en massa ursäkter. "Jag hann inte", "Jag glömde böckarna i skolan", "Min mamma var inte hemma, så jag kunde inte få hjälp" osv, osv.. Seriöst, det spelar ingen roll om man har prov i ett annat ämne samma vecka eller om man har glömt böckerna. En läxa har en deadline, och den ska följas! Jag fattar inte var själva problemet med det är..? Och nu var den inte en läxa som var över en dag, den här skulle vart klar innan lovet/på måndagen efter lovet -vilket var för en vecka sen.

Hoppas att det var okej med ett litet "tankeinlägg", kraam!

Jag döööör!

Jag är ju så bra.. Raderar filen på när jag åker och alla bilder på minneskortet (ca 700 bilder), jätte bra Moa, jätte duktigt. Jag typ dog lite sådär, väldigt mycket faktiskt.. Aja, tog sen kameran och började fotta direkt. Beroende som jag är. Det blev lite bilder i alla fall :) Vilken är er favoritbild? Min är nog den första ;)




Vacker

Solen skiner så jag ska sätta mig ute en stund, måste plugga men det kan man väl göra utomhus? ;) Och samtidigt får jag lite D-vitaminer till min bleka hud.. :) Får se vad som händer senare. Puss!

Tävling i Uppsala!

Var ju i uppsala igår, och jag orkade seriöst inte sätta mig vid datorn och fixa med bilder osv. Så jag gör det nu. Först här är lite bilder från igår. (Tog även bilder när vi var på promenad i uppsala, men de kommer i ett annat inlägg.

Prisutdelning, nästan alla som jag tävlade mot.

Bella :)

Haha ;)

Jaa, hehe.. Håller på att ladda upp filmen också ;) Det går ju sådär lagom segt..

Just true words ♥

Då ryker håret då..

Okej, ne skoja bara men jag ska i alla fall klippa mig nu. Eller jag ska klippa topparna, hehe ^^  Sitter och lyssnar på en låt som
 jag inte lyssnat på på himmla länge   →  
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll :) Själv ska man packa och soooova :3 See ya! (önska mig lycka till tills imorgon, tack!) Pussss!!

Just nu

Sitter och funderar, fortfarande.. Gammal låt, men ack så skön!

-1

Tralalalala! Jag har brist på energi.. Eller ne, snarare tvärt om :) Är helt hyper.
Bästa skoldagen på länge, eller nej inte alls egntligen.. Äsch. Det här inlägget blev helt konstigt, inte alls bra. Jag börjar om..


Hej min söta läsare♥ Vad har ni gjort idag? Skolan var helt okej idag :) Va mest med Ami och Moa, fast med Vixon och Kevin också ;) Hade lite redovisningar, svanska, idrott, typ det ;) vet ni hur svårt det är att göra nått seriöst inlägg eller?! Just nu, sitter jag och lyssnar på musik, läser lite bloggar och typ sånt. Funderar på hur jag ska göra på söndag, vill ju liksom kolla på de andra som tävla men hinner inte det om jag ska träna.. :( Beslutsångest.se...
 Men nu måste jag dra, puss!

Min dag idag.

Tjenare snyggingar! Okeej, har vart hemma i typ en timme nu. Men i alla fall, dagen har bestått utav massa skola, typ. Hade datakunskap, bild, musik, träslöjd och såå.. haha musiken är ett skämt. Drog sen hem med syster och åt pankakor, haha ;) Sen till Södertälje, test dags. Orkar ine skriva så nogrannt. Men det gick åt helvete. Lalalalaaa :) Nej men jag sabba allt, bara för att jag var nervös.. Irriterande? -JA! Men jaja, måste säga grattis till Moa som klarade sina test och nu är B-åkare och till alla andra som klarade sina test! :D Men nu sötnosar, ska jag titta lite på tv innan jag ska sova :) Pusss!

Tips

Heey, tänkte bara tipsa om en sak för er som har bloggar :) Genom att bli medlem på http://www.bloggriket.se/ så ökar antalet besökare! Jag har varit medlem i ca en vecka och mmin statistik går bara uppåt och uppåt! Det är verkligen nått jag rekomenderar!

Länkbyte med Lollo!

Okej vi kör på ett länkbyte då
Jag tycker verkligen att ni ska kolla in denna snyggings blogg! Hon är sötn, snäll, rolig och hon heter Lovisa! Klicka på hennes namn eller på någon utav de snygga bilderna för att komma till hennes fina blogg!