In your arms

They try to break me down
But I’m still on my feet
This city’s full of life
So why’s it hard to breathe
Oh why did God create this world so unfair
I don’t know

Sometimes I feel like I can’t run, I can’t crawl
And sometimes I feel like I ain’t nothing at all
Life is a journey where you stumble and fall
But I’m okay, when I lie down in your arms

2 från IvyRevel

den vänstra finns här // den högra finns här
Har spanat in dessa toppar från IvyRevel och är riktigt sugen på att köpa hem båda två. De är väldigt basic men har endå det där lilla som gör de så himla snygga och dessutom är de lätta att matcha. Vill verkligen köpa båda men vi får se.

New in -träningstights

Var förbi Intersport här om dagen och köpte ett par nya träningstights. Det var mer än väl behövligt då de träningstights som jag hade innan är mycket slitna. De nya som jag köpte kommer ifrån Energetics och kostade 299:-

Födelsedag

Startade den här dagen med att, tillsammans med mami och papi, sjunga för min lilla syster. Vi gav henne presenter och vi åt frukost i sängen tillsammans. Så himla mysigt! Sedan skjutsade papi mig till träningen. Efter den åkte jag hem och vi firade syster lite till och var även min bror och hans familj med. För ungefär en halvtimme sedan mötte jag upp Jossan och nu ligger vi i min säng och degar. Vi ska snart fixa lite söndagsmys och se någon film eller något sånt. Kram :)

Höstlov

Höstlov, finally. Vaknade upp med ett leende på läpparna i morse, tog en sovmorgon och bara log det lugnt. Jag håller på att städa mitt rum just nu och lite senare ska jag träffa Moa tror jag. Saknar den bruden något otroligt mycket. Kram :)

Back on track

bild från en tävling i Hallsberg i våras
Allt känns så himla bra just nu. Träningarna går bättre och bättre, min rygg och höft gör inte lika ont längre, skolan rullar på och det bästa utav allt är att jag kan springa igen. Jag har ju i och med min skada i fått springa sedan i mars och idag prövade jag att springa och det gjorde inte alls ont! Ni förstår nog inte den lyckan jag kände men den är enorm. Nu känns det verkligen som att jag kommer kunna träna till 110% igen, är så himla taggad. Åh, jag är så glad :)
 
 

Söndag

Hej hej! Sitter och käkar på en b&j och gör några uppgifter, standard typ. Hade träning imorse, det kunde väl ha gått bättre men det gick endå helt okej med tanke på att jag sov alldeles för lite i natt. Haha. Efter träningen kom jag hem och somnade på en gång, sov ett tag och vaknade för ca. en och en halvtimme sedan. Effektiv dag ellerhur? Aja, jag ska i alla fall träffa Moa om ett tag och det ska bli sjukt kul. Jag saknar verkligen henne. Kram :)

B-day wishes

My wish list
 
5: Tröjan från Gant (det ska komma in storlekar i november)
12: Iphoneskal från Victoria's Secret, finns på typ ebay om man inte köper i butik tror jag
 

It's friday, friday, lalalala

sitter ATM och käkar på godingen här ovan ↑
Hej hej! Hur är det med er? Med mig är det bra i alla fall. Jag har inte riktigt haft tid för att blogga under veckan men jaja. Hur som helt har det inte hänt något speciellt under veckan, utöver det vanliga. Träningar och möten om vartannat. Nu är det äntligen fredag och det är superskönt! Var kvar i Nyköping med en kompis ett tag efter skolan och sen kom jag hem, köpte B&J och nu ska jag väl se om jag ska träffa lite kompisar ikväll. Vi får se hur det blir. Kram :)
 

Sunday

Hejhej! Åkte iväg på träning imorse och den gick faktiskt bra :) Dock hade en sjuk jobbig fysträning efter så jag hoppas att jag kan gå imorgon, haha! Var hemma runt 12 och så satt jag och mami igång att laga lunch, det blev gulaschsoppa och morotsbröd. Efter det har jag gjort lite läxor och sånt, ingenting speciellt med andra ord. Kram :)

Dancing in the sunset with you

Solnedgången för någon dag sedan, den var så vacker!
Hej hej! Min dag började redan kl. halv 7 imorse, då gick jag upp gjorde i ordning mig, åt frukost osv. Runt kvart över sju åkte jag och mamma till Södertälje för träning och sedan åkte vi vidare och slipade mina skridskor inne i Sthlm. Det var himla skönt att få det gjort eftersom att jag knappt har kunnat åka på dem de senaste träningarna, haha. Sen åkte vi i alla fall hemmåt och så stannade lite på vägen för att handla lite saker. Efter det har jag pluggat lite, läst och varit allmänt lat och det är troligtvis så min kväll kommer se ut också, ska ligga och läsa, äta choklad och sedan gå och lägga mig tidigt så jag kan ta igen all sömn som jag har missat de senate dagarna. Kram :)

T G I F

Idag är det fredag, och det känns så himla bra! Dagen har flytit på riktigt bra ovh jag har fått en hel del saker gjorda som jag har skjutit upp hela tiden. Jag hoppas att ni har haft en super mysig fredag, kram :)

Today

visst har jag ett fint blåmärke? lol
Hej bloggisen! Jag sitter just nu och gör de sista samhällsfrågorna som kommer göra att jag får sluta tidigare imorgon. Det ska bli så skönt att få dem klara och därmed kunna sluta innan lunch imorgon.
Jag blev så himla ledsen när jag vaknade imorse och insåg att jag inte skulle kunna träna idag heller, min hals gör förskräckligt ont och jag hostar hela tiden. Åh, det är så jobbigt!  
Igår åkte jag upp med pappa och några andra och kollade på SSK-DIF, och jag ska inte ens kommentera matchen. Vi kan bara konstatera att detta inte var någon bra match, ingen bra match alls faktiskt. Vi får hoppas att något drastikt händer i SSK nu med detsamma så att detta inte behöver upprepas. Kram :)

It all makes me feel alive

Hej hej! Jag mår helt klart bättre idag än jag gjorde igår, i alla fall psykiskt. Jag vaknade redan vid halv sex i morse och låg och halvsov fram tills ungefär halv sju, sen gick jag upp, gjorde i ordning mig till skolan osv osv. Vi hade en utav våra korta dagar idag så vi slutade vid 13:20. Dock var jag kvar i skolan ett tag och gjorde läxor eftersom att min buss går 14:20. Sen kom jag hem i alla fall, har egentligen inte gjort något speciellt och har inget planerat eftersom att jag vanligtvis tränar men med min hals som gör ont och med ett bultande huvud kan jag inte det idag. Imorgon har jag sovmorgon -så skönt! Kram :)

Cara Dlevingne

På riktigt, hon är så sjuk sygg! Tänkte bara kika in en snabbis och berätta det. Pussochhej!

Inte idag

Jag vill bara spola tillbaka till när jag vaknade imorse. Jag vill göra om allt, säga annorlunda, göra annorlunda, ändra på mig. Jag sov knappt någonting i natt. Det har gjort att jag har behövt ta Ipren för att överhuvudtaget kunna tänka, och det lilla som jag har tänkt har inte varit något bra. Jag har även bitit på naglarna tills det började blöda. Jag hade sett fram emot den här dagen, men sen så skiter jag i allt endå. Hur ska jag göra detta ogjort? Jag missade dig, jag missade honom, jag missade allt. Jag orkar inte idag, det har varit för mycket kaos, men jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon.

Svar på kommentarer om shortsen

 
Q: Hur mycket kostade dem?
Q: Vart har du köpt dem? Hemsida eller butik? :)
A: Jag köpte dem utav en kompis som hade köpt dem i butik. Fick med kvitto och allt och de hade alla tags kvar (dvs. helt oanvända). De kostade i alla fall ca 220:- nypris och jag köpte dem för 200:- om jag inte minns fel. Kram :)

Svar på kommentar

Q: Vad för objektiv använder du? :)
A: Just nu använder jag ett gammalt objektiv som heter Sigma 18-200 f/3,5-6,3 DC. Dock tycker jag inte om det så mycket men mitt gamla objektiv gick sönder så jag använder detta tillsvidare :)

Autumn glory

God morgon. Har ni sovit gott? Jag hoppas det, för det har jag gjort. Jag hade världens mest underbara dröm och när jag vaknade ville jag inget annat än att somna om. Det gjorde jag såklart inte så jag gick upp och åt frukost istället.
Idag ska vi fixa i ordning lite hemma så det ska jag börja med nu. Kram :)

Kalas

3 bilder med vääääääldigt dålig kvalité från idag
Hejhej! Idag åkte vi iväg för att fira min moster som fyller 50 år. Vi åkte till en mysig resturang i stan där vi träffade släkten från mammas sida. Där åt vi och pratade och hade det allmänt trevligt innan det var dax att åkta hemåt. Kram :)
 

Allt för mycket

Hej bloggisen! Det var ett par dagar sedan jag uppdaterade med ett ordentligt inlägg så detta får väl bli ett sådant.
De senaste dagarna har varit otroligt röriga och jag klarar inte av det röriga längre så jag har varit väldigt trött/arg/stressad och därav har jag inte bloggat så bra. Tiden räcker liksom inte till.
Hur som helst, I Onsdags åkte jag till stallet och red min fina Comachee. Vet dock inte hur det blir med ridningen nu men vi får se. I Torsdags var det ju träning och även flaggflicka +uppvisning i periodpausen. Det gick riktigt bra faktiskt. Idag var det skola som vanligt, började 10 och slutade halv två. Efter skolan drog jag och köpte massa godis med Ville och nu sitter jag och tjockar mig och finderar på om jag ska träffa någon kompis... Hoppas att ni har haft en bra vecka! Kram :)

New in -Hollister

Köpte dessa shorts från Hollister för ett par dagar sedan. De är supersköna och jag tar på mig dem så fort jag kommer hem från skolan. Dock börjar det ju bli lite kallt för att gå runt i shorts men det gör inte mig något direkt! :)
 
 

Oktober

Idag är det ju då den första Oktober, obviously. Jag kan berätta att skillnaden mellan den tretionde September och första Oktober är så stor att det faktiskt var minusgrader när jag gick till bussen i morse. Vilket det inte har varit någon annan morgon. Jag passade då på att -dagen till ära- inviga min nya jacka. Skolan var en bra dag, vi hade två lektioner, lunch och sedan en till lektion innan vi slutade. Det är skönt för imorgon har vi en himla lång dag. Efter skolan hämtade hur som helst pappa upp mig och sedan åkte jag på träning. Och ja, som ni märker har jag egentligen inte gjort något alls intressant idag men jag har lust att skriva så därav det här tråkiga, halvlånga inägget. Hoppas att ni hade en bra dag! Kram :)