New in | Vinterjacka

Finally! Jag har letat efter den här jackan (eller en liknande) ett tag nu så när jag såg den på Lava här om dagen var jag tvungen att köpa den! Den är så himla mysig och varm så nu är jag redo för vintern. Kram :)

Dagen efter

Hej hej! Insparken igår var galet rolig så jag är super glad. Jag vaknade imorse hos Emilia med huvudvärk och träningsvärk i benen, vi låg och degade i sängen ett tag och sedan åkte jag hemmåt runt halv två. Sen åt jag och egentligen inte gjort något speciellt utan jag har mest latat mig och snapchat'at med mina underbara vänner. Jag ska troligtvis träffa Moisen lite senare men vi har inte bestämt vad vi ska göra så vi får se vad vi hittar på! Kram :)

Johnny Bulls

Det är väl ingen som har missat Johnny Bulls? Om ni har det så är mitt tips till er att kolla in dessa sjukt snygga både höga och låga boots som passar perfekt nu i höst/vinter. Som ett extre plus de passar även i sommar till t.ex. klänning. Det är alltså ett par skor som du alltså kan använda i princip året om. Ellos har de dessa godingar för mellan 1499-1000kr, och hur värt är inte det jämfört med till exempel primeboots som kostar dubbelt så mycketoch dessutom ser likadana ut? 

Godmorgon fredag!

Ringar från H&M
Hej hej! Klockan är snart halv 8 så jag måste gå till bussen snart men jag tänkte bara skriva lite om vad som händer idag eftersom att det inte är helt säkert att jag hinner efter skolan. Jag har bara två lektioner på fredag vilket känns otroligt skönt. Efter skolan åker jag hem, är hemma en snabbis och åker sedan tillbaka till Nyköping för att möta upp ett par kompisar och sedan drar vi vidare. Det var väl det som jag kommer göra idag men nu måste jag gå till bussen. kram :)  
 

Låttips

Jag vet inte, alla kanske redan har hört den här låten eftersom att den är ganska gammal men jag tycker att den är sjukt bra! Jag brukar egentligen inte gilla sådan här musik så jätte mycket men den här är faktiskt en utav mina favoritlåtar :)

Onsdag

Örhängen från Glitter och dubbelring från Gina Tricot
Hej på er! Jag hoppas att allt är bra :) Med mig är det faktiskt bra, jag har lite ont i höfterna och ryggen efter dagens ridpass +att jag kommer ha en trevlig träningsvärk imorgon. Men det är det värt :) 
Idag hade vi våran längsta dag i skolan och då slutade vi kl. 3, sedan åkte jag hemmåt och sedan vidare till stallet. Men efter en lång dag är det enda jag kan tänka på att få krypa ner i sängen och få lite sömn. Godnatt allihopa ♥

Hiss och diss

 
Det var ett tag sedan jag gjorde en hiss och diss så det känns som att det blir bra att göra en nu.
Hiss:
-Jag tror faktiskt att jag måste börja med att hissa hösten, för påriktigt, hur mysigt är det inte att ta fram alla mysiga stickade tröjor och koftor, sätta på sig tofflor och gå runt i varma myskläder hemma? Antagligen kommer jag ångra att jag skrev detta som en hiss redan imorgon på väg till bussen men aja.
-My birthday! Snart (*host* om 45 dagar) fyller jag äntligen 16 och jag är såå taggad inför min sweet sixteen! Jag har redan börja planera festen, haha :)
-Att jag kanske åker med bästis till London över höstlovet. Bästa ♥
 
Diss:
-När alla snygga kläder ligger i tvätten. Det kan inte vara någon människa som inte har upplevt detta, men om det nu är någon lycklig som aldrig råkat ut för detta -grattis till dig.
-Folk som rakar bort ögonbrynen och sedan målar dit nya. Alltså snälla. Jag mår illa när jag ser sånt.
-Att spara. Jag är en riktigt slösmaja och har extremt svårt att spara till saker.

Måndag

Måndag, kära hederliga måndag. Åh vad jag hatar dig. Dagen har bestått av en ångestfylld känsla som har förföljt mig under hela dagen. Vi skulle lämna in en historieuppsats idag och jag var långt ifrån klar imorse. Dock ägnade jag historialektionen, bilresan på vägen till och hem från ett möte samt de två timmar fram tills nu åt att skriva på den så att skicka iväg den nu kändes som en enorm lättnad. Jag vet inte, det är något med inlämningar som skrämmer skiten ur mig, jag blir rädd, nervös, lite förväntansfull på att få se resultatet men farmför allt blir jag nog rädd. Tänk att det som jag har skrivit först kommer gå igenom någon slags kontroll för att se om den är godkänd eller ej för att sedan gå till läraren som då kommer granska mitt arbete in i minsta detalj. Jag har ju gjort mitt bästa men det är väl aldrig bra nog? Eller?
Åh, prestationsångest, det är dagar som denna då jag önskar att du inte fanns i mitt liv. Du tar fram mina värsta och bästa egenskaper, sliter mig itu för att sedan se om det är någonting kvar av mig som går att rädda. Det är någon slags hat-kärlek, en paradox som jag helst vill klara mig utan. Men å andra sidan, vad skulle jag göra utan dig?

Favoriter

Mina två absoluta favorit dofter är Mango Tempation - Victoria's Secret och Daisy - Marc Jacobs. De doftar gudomligt gott och jag använder någon av dessa nästan varje dag! 
 
 

Saturday night

Hej hej! Jag kom alldeles nyss hem från affären, jag cyklade ner och köpte lite godis med mami eftersom att det är lördag och lördagsgodis är nödvändigt på lördagar... Nu ska jag antagligen kolla på en film eller något sånt och sedan kommer jag gå och lägga mig. Imorgon är jag uppe med tuppen och åker iväg på träning! Kram 

Mys

throwback thursday -Barcelona
Hej hej! Jag sitter just nu med en massa torkad frukt (nya godiset ungefär) och kollar igenom gamla bilder, hittade till exempel bilder ovan som är från klassresan till Barcelona. Jag ska egentligen göra historian men jag tar en paus just nu, äter lite och bloggar. Jag vaknade i morse med värk i höfterna, ryggen, axlarna och benen så jag har lite svårt att gå... Men imorgon är det träning så jag hoppas att det mesta går bort tills dess! Kram

Hemma från vildmarken

God kväll bloggen! Jag sitter just nu med min godispåse och kollar på pewdiepie, sista avsnittet av A machine for pigs och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... I alla fall så åkte jag ju på en lite klassresa igår. Eller alla ettor åkte ut och paddlade kanot eller vandrade till en lägerplats där vi övernattade och sedan gick vi hem idag. Vädret igår var väl sådär i början men sedan bliv det ju fint och idag har det varit toppen väder! Jag kom dock hem ganska sent så jag har inte orkat göra historian som jag hade hoppats på men jag får göra den imorgon istället. Hehe, kram :)

Today

Hej hej! Jag är verkligen jättetrött just nu och kanske beror det på att det är så tråkigt väder? Hur som helst så kom jag hem ungefär fem efter en lång dag i skolan. Jag har ätit och börjat packa till imorgon. Alla ettor åker nämnligen iväg och vandrar, tältar och paddlar torsdag till fredag. Jag tror att det kommer bli rätt så mysigt bara det inte börjar regna. Jag kommer tälta med några andra i min klass och vi måste fixa mat själva så jag måste iväg och handla lite snart. Men jag ska göra lite annat först som jag måste börja med nu, annars kommer jag inte hinna. Men ha det så bra! Kram 

Bildspel från instagram på din blogg!

 
Att få ett bildspel från din instagram till din blogg/hemsida är super enkelt! Följ bara dessa 5 steg.
1. Gå in här
2. Scrolla ned till Customize your widget och skriv in dina uppgifter. Välj om du vill ha alla dina foton med i bildspelet genom att skriva in din användare eller bara foton med en speciell tag.
3. Fyll i alla saker och klicka på Get widget och kopiera koden som kommer upp.
4. Gå in på din kodmall och klistra in koden där du vill att bildspelet ska sitta.
5. Förhandsgranska och sedan är det bara att spara!
 

Fina katten

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan trots allt regn. Nej usch, jag blev lite smått sur när det började spöregna på vägn till bussen. Jag har redan tröttnat på regnet... Allting blir så kallt och grått när det blir höst. Men jag har hört att det ska regna hela veckan så det är bara att plocka fram stövlarna och regnjackan!
Efter skolan åkte jag videre mot ett möte och jag kom precis hem. Nu ska jag äta något samtidigt som jag räknar några mattetal innan jag ska gå och lägga mig. Ha det bra! Kram

New in -Bondelid

Köpte den här stickade tröjan från Bondelid för några dagar sedan. Förutom att den är super fin så är den i världens mjukaste och skönaste material så jag är super nöjd! 
 
 
 

Godnatt

Världens bästaste bästaste vän ♥
Hej bloggis, och godnatt. Jag hade tidigt träning i morse, det var så jobbigt att gå upp +att jag kom lite sent så det blev lite stressigt men det löste sig i alla fall. Efter träningen åkte jag hem, där väntade min bror med familj och vi åt lunch och startade äppelmostillverkningen. Fast jag lekte dock mest med lilla syster och mina två brorsöner men endå. Vi åt även middag tillsammans och sedan åkte de hem runt 7. Efter det småfixade jag lite på mitt rum och nu ska jag kolla på ett avsnitt av Csi: Miami med mammi och sen ska jag sova. Kram
 

Favoritappar

1. Blogg.se-appen: Den har varit riktigt dålig ett tag men den senaste uppdateringen uppskattar jag verkligen! Det finns en massa nya funktioner och allt är stilrent och snyggt!   2. Snapchat: Jag ääälskar snapchat och jag har ingen aning om varför... Nej men jag skickar säkert runt 50 snaps på en dag, minst! Bästa tidsfördrivet!   3. Fotor: En utav de bästa redigeringsapparna som är gratis, helt klart!   4. Instagram: Jag känner nästan att jag måste ha med det i detta inägg för Vad är ett "favoritappar-inlägg" utan Instagram? Denna app är utan tvekan en utav de bästa som någonsin skapats, enligt mig.   5. SchoolSoft: Egentligen är detta inte en app men jag känner att jag måste ha med den också eftersom att jag använder den konstant. På SchoolSoft ligger alla i pricip alla våra lektionsplaneringar, läxor, prov, allmäna vilktiga saker, ja, allt ligger här. Det är sjukt smidigt! 

Ny design | Gårdagen

Jag har ju funderat på att göra om min design ett tag, det har varit några saker som jag har velat göra om men det har aldrig blivit av. Men så tänkte jag igår att jag skulle sätta mig en stud med det och sagt och gjort. Men sedan gjorde jag något riktigt dumt, jag återställde hela min stilmall. Jag blev helt förskräckt och jag vet att det kommer ta ungefär en vecka för min att kunna fixa tillbaka som det var förut. Så jag fick panik och jag visste inte vad jag skulle göra. Efter att ha legat och tyckt synd om mig själv ett tag så ringde Pim och jag gick ut med henne ett tag, och kom hem runt 2.
När jag vaknade i morse kom jag iaf på att jag hade sparat min stilmall som ett dokument så då kunde jag fixa tillbaka till som det var förrut. Åh, den lyckan haha! Och sedan spenderades förmiddagen åt att göra lite ändringar i designen så ny är det nytt :) Jag är supernöjd fast det är lite saker kvar men jag kan ju inte låta boggen stå låst alltför länge.
Jag hoppas att ni hade en bra dag igår och att ni får en toppen lördag!

En snabbis

Hej hej! Jag ska strax sätta igång med alla läxor som måste bli klara tills på måndag men jag ville bara göra ett inlägg här först. Jag kom hem från skolan vid 15 ungefär, skulle fixa en sak på banken men det var stängt så jag måste fixa det en annan gång. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll förutom att städa och plugga men förhoppningsvis hittar jag på något :)
(ps. jag kommer snart att fixa om min design så den blir lite bättre!)

Träningsdag

4 mobilbilder från idag.
Hej! Drog iväg till skolan idag med ett leende, smått stressad men endå glad. Dagen började med franska för att sedan fortsätta med psykologi, matematik, för att sedan avslutas med idrottsteori. Mycket trevligt. Efter skolan åkte jag mot träningen, den gick bra, dock kände jag mig lite ofokuserad (+att jag har träningsvärk efter ridningen) så det var inte så kul.  Hur som helst så är det fredag imorgon, jag har sovmorgon till 10 och sen slutar jag vid 13:30 och sen är det äntligen helg. Åh. Kommer sova halva lördagen men det är det värt, haha. Ha det bra!
Kram Moa

Essie

Köpte ett nytt Essie nagellack igår, det är färgen mademoiselle och jag tycker att det är en superfin basicfärg. Jag passar inte så bra i nagellack mycket färg (eller så är det för att jag inte har så fina naglar) så jag tror att denna kommer bli super bra! 
Kram Moa

Stallet

Älskade Thailand
Godkväll bloggis. Sitter och äter samtidigt som jag kollar på pewdiepies senaste video och nu ska jag läsa igenom franskan en snabbis. Sen kommer jag gå och lägga mig på en gång för jag såå trött.
Jag åkte till stallet efter skolan och red lektion, det var superkul och det kändes faktiskt bra. Vi gjorde en massa jobbiga övningar så jag kommer ha en himla träningsvärk imorgon, haha. Imorgon är det också idrott och träning så jag kommer vara helt slut i slutet av veckan. Men aja, det blir nog bra :)
Kram Moa

Before I Die

 

Bondelid

Hann inte blogga igår för jag var hemma runt 9 och då satte jag mig direkt med matteläxan! Men igår efter skolan åkte jag till träningen för årets fotografering, haha mitt foto blev nog inte så bra men jaja... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen men vi fick ett nytt schema vilket kommer göra att jag hinner till träningarna på tisdagar och jag är såhär glad över det! Sen hade vi matte och engelska, sen lunch och efter det åkte vi iväg till Oxelösund för att göra lite undersökningar och sånt. Var hemma vid 5 och har inte gjort något speciellt direkt. Men jag har några läxor som jag borde göra så det är bäst att ta tag i det på en gång! Ha det bra!
Kram Moa
 

Kära söndagsångest

Köpte med mig en sallad hem efter träningen som jag var på i morse. Vid 07 i morse åkte jag till träningen, den gick rätt bra. Sen kom jag hem runt 12, och har sedan dess fixat i mitt rum. Reseten av dagen är inte helt planerad men jag kommer antagligen träffa Moa och sen duscha och plugga. 
Nej men på tal om rubriken, denna ständiga söndagsångesten som väldigt många (inklusive mig själv) ständigt tjatar om, den känner inte jag idag. Och visst är det skola imorgon? Jag har inte under hela min period i skolan gått en enda söndag utan denna ångest. Oavsett om jag gick på dansut eller på waldorf. Jag kände även av den förra söndagen men inte idag. Jag vet inte vad det är för fel på mig men idag har jag ingen ångest. Och ni ska bara veta hur skönt det är ^^
Kram Moa 

Ny klocka

 Köpte denna klocka på Ur & Penn igår, tyckte den var sjukt snygg så var tvungen att köpa den, i love it!

Friday

Kom hem från en riktigt skön dag i skolan med endast två lektioer. Jag hade sovmorgon till tio, sedan engelska och sedan samhälle, lökade sönder på bussen och var hemma ungefär tre. Jag köpte med mig en bj på vägen hem och har sedan jag kom hem inte gjort något speciellt. Jag måste plugga franska och städa mitt rum så det kommer väl bli det som jag tillbringar min fredagseftermiddag åt... Jag hoppas att ni har haft en bra fredag och att ni får en trevlig helg!
Kram Moa
 

Autumn wanties

wanties2
klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån
Skulle vilja köpa allt men det går ju inte riktigt... Kanske endå använder sommarjobbslönen till att köpa en klocka och Gant-tröjan, troligtvis blir det så. Dessutom fyller jag ju år om typ två månader så jag har ju lite saker att önska mig ^^ 
Om ni fick välja en sak från collaget, vad skulle ni vilja ha?
Kram Moa

Träning

Kom hem från träningen för ungefär en timme sedan och har sedan dess ätit och pluggat franska. Jag har en massa glosor i läxa som jag inte alls tycker om. Nu ska jag duscha och sedan städa lite på mitt rum innan jag ska gå och lägga mig.
Kram Moa

Plugg

Kom hem från skolan någon gång mellan halv fem och fem och har efter det inte gjort något speciellt egentligen. Hade test på svenskan idag, lärarna skulle kolla vad vi kan och inte ungefär. Jag tror att det gick bra, jag hoppas det i alla fall. Och på bussen på vägen hem, åh herre! Bussen var fullsatt +att det var ett antal personer som stod upp också. Och som att det inte var nog med att solen värmde upp bussen till en bastu så slog chauffören av ac'n efter drygt halva vägen. Ni kanske förstår hur svettigt och klippigt (för att inte tala om all kodioxid som var i luften) det var i bussen. Värsta bussresan än så länge. 
Hur som helst ska jag göra matteläxan och öva på franskan nu. Ha det bra!
Kram Moa

Good morning gold

Smycken från Ur & Penn och Gina Tricot
Godmorgon! Har precis fixat klart mig och ska nu sätta mig och äta frukost. Har inte bestämt vad jag ska äta än men troligtvis youghurt med musli och frukt -så himla gott ju! Annars då? Drar iväg till skolan om drygt en halv timme och börjar dagen med No-lab. Det känns bra. Nu måste jag gå men jag hoppas att ni får en bra dag!
Kram Moa

Jag är tillbaka

 Tack så himla mycket Asta för den fina headern
Så. Nu är jag tillbaka. Redo att blogga igen med nya krafter och ett helt nytt jag. Jag känner att jag behövde pausen, jag behövde hitta ny inspiration och nya vägar att klara mig i livet (lol jag har inte bloggat på drygt 2 månader). Jag känner mig utvilad och nu har ju gymnasiet börjat också. Jag har fått världens underbaraste klass och en hop nya vänner så jag är hur glad som helst! Har äntligen kommit fram till att jag kommer fortsätta på konståkningen och min skada börjar bli bättre (efter två år) så allting börjar verkligen att lösa sig nu. Samtidigt som jag har en del knutar som jag inte har lyckats knyta upp ännu, men jag jobbar på det och varje dag gör jag nya framsteg. 
Kram Moa